Gil Granero repassa amb “Pell de Pigments” la seva trajectòria artística del 23 de setembre al 29 d’octubre al Castell de Benedormiens.

El cicle expositiu d’enguany a Castell-Platja d’Aro no s’atura amb la fi de l’estiu i l’inici de la tardor. Així, a partir del 23 de setembre, a les sales municipals d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, acullen la mostra Pell de pigments de Gil Granero amb un recull d’una seixantena d’obres pictòriques, que donen una visió panoràmica de la seva trajectòria artística, des dels seus inicis fins a l’actualitat.

Es podrà visitar fins al 29 d’octubre en entrada lliure i gratuïta, caps de setmana i festius d’onze del matí a una del migdia, i de cinc a set de la tarda.

El món islàmic vist des del punt de vista de l’escriptora Dolors Bramon amb el seu nou llibre

Dolors Bramon doctora en filologia semítica i en història medieval, presenta el seu llibre L’islam avui. Alguns aspectes controvertits a la Biblioteca de Palafrugell. Aquest llibre pretén ser una eina que permeti orientar-se amb rigor i profunditat en alguns dels aspectes més controvertits relacionats amb l’islam i amb la seva inserció en el món contemporani.

L’obra estableix amb claredat la terminologia apropiada per parlar de l’islam, de manera que conceptes com gihad o xaria es presenten amb una precisió que contrasta amb l’ús que se’n fa habitualment als mitjans de comunicació.

L’acte, que tindrà lloc a les 19h de la tarda, serà presentat per Carme Fenoll, directora de la Biblioteca, que organitza la conferència.

I per finalitzar l’agenda d’actes d’avui dimecres 27 de setembre recordar-vos que a Begur als carrers de Ventura Sabater, Plaça Esteva i Cruanyes, a la Plaça de l’Església i la Plaça de la Vila, hi haurà el mercat setmanal amb més d’una quinzena de parades que oferiran productes de la terra com fruites i verdures, però també hi trobareu parades de roba i bijuteria.