22.1 C
Pals
Dimecres, 20 octubre 2021
- Publicitat -

Domini de l’ambient assolellat

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Un cop confirmada  l’existència de l’anticicló, avui viurem la seva essència meteorològica en tota regla, amb només una variació cap a la tarda-vespre quan un petit front farà que augmenti la nuvolositat.

Ahir a la tarda, els núvols lenticulars mirant a l’horitzó nord ens explicaven que l’aire de Tramuntana bufava moderat a la nostra comarca. Avui aquest vent quedarà més retingut a zones més de l’Alt Empordà. 

Així doncs, la jornada serà bàsicament assolellada amb augment dels núvols a la tarda pel pas d’un petit front que no portarà cap altre titular meteorològic. Un altre factor a tenir en compte d’avui dijous serà que les temperatures tindran una lleugera recuperació i les gelades seran més minses, amb temperatures que podran arribar als zero graus o podran ser molt poc negatives. Al migdia, quan s’assoleixin les màximes, que seran properes als 12-14 ºC ,no podran pujar tant com ahir, però el contrast amb el matí serà molt evident.

De cara als propers dies i al cap de setmana, la devallada del termòmetre es farà més clara.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

José González s’incorpora al Festival del Mil·lenni i actuarà a Barcelona el 3 de febrer

El cantautor suec José González se suma a la programació del Festival del Mil·lenni i anuncia un concert pel 3 de febrer al Palau de la Música de Barcelona. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a les 10 del matí al web de la promotora Last Tour. González presentarà “Local Valley” el…
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -