27.6 C
Pals
Dimarts, 9 agost 2022
- Publicitat -

Ed Sheeran no tornarà a oferir cap concert fins al 2021

Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Ed Sheeran ha donat per finalitzada la seva extensa gira “Divide Tour” amb la qual ha ofert més de 250 concerts, aconseguint el rècord de recaptació de tota la història de la música.

El cantant ha compartit un missatge a les xarxes socials explicant que ha estat més de dos anys de gira i que s’agafa un descans dels escenaris que s’allargarà més de 18 mesos, per tant fins el 2021.

Sheeran però no ha tingut un final de gira massa tranquil, ja que les últimes hores ha estat notícia pel possible plagi del seu èxit ‘Shape of you‘, després de la demanda que ha presentat per Sam Chokri, que acusa al britànic d’apropiar-se de la tornada d’una cançó seva del 2015 anomenada ‘Oh Why‘. Segons el músic, Sheeran es va voler apropiar de la seva cançó com anteriorment ja havia fet amb ‘Thinking out loud, que copia l’harmonia i ritme del ‘Let’s get it on‘ de Marvin Gaye, tot i que de moment el cas segueix obert després que el jutge desestimés la petició de Sheeran per anul·lar la demanda.

Segons Chokri, va enviar ‘Oh Why’ al cercle proper de Sheeran en un intent de poder treballar plegats. En la seva declaració afirma que Ed Sheeran va agafar composicions d’altres artistes com Jasmine Rae, Shaggy o del trio TLC. I de fet les TLC ja figuren en els crèdits de ‘Shape of you’, a causa de la semblança amb ‘No scrubs’.

A tot això, Sheeran ha respost a Chokri dient-li que està intentar tacar la seva imatge i bloquejar els ingressos de les seves reproduccions, després que la Societat dels Drets de la Interpretació fallés a favor de Chokri.

‘Shape of you’ és la cançó que més reproduccions té a Spotify on supera els 2.200 milions.

I Sheeran també és notícia per la possibilitat que posi música a la nova banda sonora de James Bond, on seguiria els passos d’Adele i Sam Smith, tots dos amb un Oscar a la millor cançó.

L’entrada Ed Sheeran no tornarà a oferir cap concert fins al 2021 ha aparegut primer a Primera Fila.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols té 47 habitatges d’ús social cedits per petits propietaris

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols té a disposició 47 habitatges d'ús social cedits per petits propietaris que els tenien buits. L'objectiu és que les famílies del municipi puguin disposar d'un pis de lloguer a un preu assequible.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -