19.3 C
Pals
Divendres, 29 setembre 2023
- Publicitat -

Edu Trujillo: “El carrousel Costa Brava al final hem de sortir a gaudir-lo i passar-lo molt bé”

La portaveu ho té clar i defineix l’esdeveniment com el “millor carnaval”. De fet, ha rebut la distinció d’element festiu tradicional i hi participen colles d’arreu de Catalunya. En aquesta 61a edició, s’hi ha presentat més que l’anterior a l’haver finalitzat la pandèmia. Per tant, Trujillo espera tenir una festa semblant a la del 2019 amb molt de nivell i varietat.

En concret, hi haurà 15 colles de Palafrugell, 9 carrosses inèdites, 3 comparses inèdites i 3 carrosses d’animació, entre altres. A més, avança que després de mesos i mesos de feina, ja ho tenen quasi tot a punt per al carrousel de diumenge a dos quarts de 6. El recorregut serà el mateix de cada any, començarà pel carrer Torroella i acabarà al carrer carrer de Barris i Buixó.

Ella creu que serà un dels anys per recordar amb carrosses molt impressionants, gràcies també a l’escola de carrossaires: “Molta gent que tenia un talent amagat, persones que no havien fet ni havien tocat mai un bloc de poliuretà i que han pogut fer coses que són molt impactats i molt impressionants”.

Finalment, ens ha esmentat alguns dels artistes que passaran per Palafrugell durant el cap de setmana com els Figa Flawas dissabte i la Banda Neon diumenge. L’objectiu és que les colles puguin gaudir d’aquests dies al màxim i amb la millor festa.

Temps de lectura: < 1 minuts

Més àudios