11.5 C
Pals
Dimarts, 5 març 2024
- Publicitat -

Eduard de Ribot, SOS Costa Brava: “Avui és la darrera oportunitat per salvar la Costa Brava”

Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Ràdio Capital. La ràdio de l'Empordà
Eduard de Ribot, SOS Costa Brava: "Avui és la darrera oportunitat per salvar la Costa Brava"
Loading
/

L’advocat de l’entitat ecologista SOS Costa Brava, Eduard de Ribot, ha parlat al Supermatí de Ràdio Capital de l’Empordà. En una entrevista poques hores abans de presentar-se el Pla Director Urbanístic, l’advocat ha compartit el punt de vista de l’associació. Ressaltant, l’última oportunitat per salvar la Costa Brava.

L’advocat ha ressaltat que si no s’aplica aquest PDU, s’hi construiran unes 50.000 residències però estan esperançats amb el resultat. Això sí, esperen que el compliment de la llei es faci i demanen un “important grau de desclassificació del sòl”. Principalment, d’aquells que representen un atac mediambiental. Eduard de Ribot, advocat de SOS Costa Brava.

També s’ha parlat del futur del Pla Director Urbanístic i de les moratòries en vigor actualment, la primera i la segona moratòria. Quin és el paper de la Generalitat i si els ecologistes s’han reunit amb els representants del govern català responsables del PDU, com és el secretari d’habitat urbà i sostenibilitat, Agustí Serra i la subdirectora general d’urbanisme.

Escolta l’entrevista sencera a Ràdio Capital de l’Empordà.

Temps de lectura: < 1 minut

Més àudios