16.4 C
Dissabte, 4 maig 2024

El Bàsquet Girona no sap aprofitar el seu gran inici de partit

Els gironins van fer una sensacional primera part davant del Barça

Els gironins van fer una sensacional primera part davant del Barça. Amb Fontajau ple, els de Marc Gasol van aconseguir remuntar fins a posar-se un punt per sobre dels blaugranes al final dels dos primers quarts (36 a 35).

A la represa, tot i que els locals van continuar apretant, la qualitat dels jugadors del Barça va acabar imposant la seva llei.

El marcador assenyalava un 73 a 84 a la conclusió del matx, resultat que pot ser enganyós si analitzem els 40 minuts.

Tot i la lògica decepció per haver perdut el seu primer partit en aquest 2023, el Bàsquet Girona no va desentonar, i anirà amb moral a la pista del Breogán en la propera jornada.