20.4 C
Pals
Dilluns, 27 maig 2024
- Publicitat -

El càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d’Aro instal·la més càmeres de seguretat després de l’auge de robatoris

La mesura s'ha aplicat després que els clients denunciessin robatoris constants a les caravanes

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d’Aro ha instal·lat més càmeres de seguretat al recinte, després que els clients hagin denunciat un auge de robatoris a les caravanes. A través d’un comunicat, la direcció del càmping exposa que disposen des de fa vint anys de la mateixa empresa de seguretat i lamenta que en algun cas s’hagi acusat aquests treballadors d’haver comès els robatoris. La direcció reconeix que “des de fa anys es produeixen alguns furts puntuals”, però assegura que sempre que es detecta alguna infracció, es fa fora aquestes persones. En aquesta línia, es recorda que el càmping té al voltant de mil parcel·les i que “cada any passen per les instal·lacions aproximadament unes 29.000 persones”.

Els clients del càmping Mas Sant Josep de Santa Cristina d’Aro han exposat aquesta setmana que pateixen robatoris a l’interior de les caravanes que tenen al càmping. Relaten que es produeixen de dilluns a dijous, quan són fora, i que detecten els furts i les destrossen quan s’hi desplacen el cap de setmana. Davant d’aquesta situació, han denunciat que la direcció del càmping no fa res per evitar-ho.

Per la seva banda, el càmping ha emès aquest divendres un comunicat després d’aquest auge de robatoris. La direcció assegura que han augmentat la seguretat al recinte i que s’està controlant algunes de les persones que hi ha instal·lades i sobre les que tenen sospites en relació amb el cas. Tanmateix, s’adverteix en el mateix comunicat que “no es pot actuar exercint el dret d’admissió, fins no tenir proves fefaents”.

Segons la direcció, als clients se’ls ha ofert deixar el càmping i retornar-los l’import corresponent al període d’estada restant, però ningú ha acceptat i han preferit mantenir la parcel·la.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Turisme invasiu

Catalunya, i en concret la Costa Brava, és un territori on el turisme i els ingressos que se’n deriven,...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -