29.7 C
Pals
Dimarts, 15 juny 2021
- Publicitat -

El Consell Comarcal fa una enquesta per les empreses de l’Empordà per avaluar l’afectació de la Covid19 en economia

El més llegit

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img

Dins el projecte del Pla de Reactivació del Baix Empordà,  l’Oficina de Reactivació del Consell Comarcal ha posat a disposició de tots els empresaris i empresaries de la comarca una enquesta pública sobre la Reactivació Empresarial. L’objectiu d’aquesta iniciativa és tenir dades precises i mesurar el grau d’afectació de les mesures i restriccions aplicades per la Covid-19 als negocis del territori.

L’enquesta consta 12 preguntes i es pot respondre de manera anònima. Únicament es requereix un correu electrònic per validar la identitat, però no es conservarà per tal de garantir la privacitat dels participants. Aquesta nova proposta vol obtenir dades qualitatives sobre els negocis de la comarca que no apareixen en les estadístiques incorporades al Pla de Reactivació. Així, l’Oficina de Reactivació del Baix Empordà podrà adequar millor els seus serveis i gestionar de manera més efectiva els recursos a les empreses de l’Empordà.

Per tal de participar en l’“Enquesta per la Reactivació Empresarial” s’ha d’anar al següent enllaç i respondre les preguntes: https://forms.gle/Lm36NPk4B9qtQVQo7

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img

Últimes notícies

L’Estartit reforçarà la vigilància a les platges per Sant Joan

Les platges de l'Estartit ja van estar obertes la revetlla del 2020. Aquest any, el president de l'EMD de l'Estartit, Francesc Ferrer, explica que també s'hi podrà accedir. Tot i això, apunta que es reforçarà la vigilància per tal d'evitar "males pràctiques". 
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -