0.1 C
Pals
Dissabte, 22 gener 2022
- Publicitat -

El festival “Amb so de Cobla” aplega més de 5000 persones

En només dues edicions el festival palamosí consolida la seva aposta per la cultura popular i tradicional

Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
spot_img

Satisfacció per la organització del festival Amb so de Cobla que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Palamós. Més de 5.000 assistents han participat per alguns dels espectacles que s’han pogut veure al llarg de quatre dies, amb èmfasi especial en el concert que la Cobla Sant Jordi va fer juntament amb el basc Kepa Junkera davant del convent dels agustins.

L’aposta del festival (per diferent a la resta de l’oferta estiuenca) és arriscada, pel que l’organització valora com a molt positiva l’acollida que ha assolit l’esdeveniment en només dos anys. En aquest sentit, l’edició d’enguany ha reforçat una programació pensada “en clau de país” i reivindicant la “potència de la cobla a través de formats molt diversos”. També hi ha tingut un paper protagonista la figura de Ricard Viladesau, en l’any del centenari del seu naixement, a qui s’ha homenatjat amb el concert inaugural.

A més de les 4 jornades de concerts, Amb so de cobla s’estendrà al mes de setembre amb l’actuació de la Cobla Catalana dels Sons Essencials a Banyoles, Figueres i Lloret de Mar el proper 9 de setembre, sempre amb l’espectacle ‘Si són flors, floriran’ i amb sessions de classes magistrals d’instruments de cobla a l’Aula d’aprenentatge de Palamós.

“També hi ha tingut un paper protagonista la figura de Ricard Viladesau, en l’any del centenari del seu naixement”

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -