20.4 C
Pals
Divendres, 12 abril 2024
- Publicitat -

El jutge desautoritza la Fiscalia i permet el 100.2 per Dolors Bassa

El jutjat de vigilància peniteniària permet a Dolors Bassa sortir de presó tres dies a la setmana durant vuit hores per cuidar la seva mare

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El jutjat de vigilància peniteniària autoritza l’apicació de l’article 100.2 del reglament a Dolors Bassa, que li permet sortir de presó tres dies a la setmana durant vuit hores per cuidar la seva mare.

El magistrat s’hi ha posicionat després que la Fiscalia recorregués la decisió que havia pres la junta de tractament de Puig de les Basses. El ministeri públic considerava que amb el 100.2, es volia buidar de contingut la sentència. I que com que Dolors Bassa no reconeix el delicte, “no assumeix la seva responsabilitat en els fets”. I afegien, com a argument contra la sortida de la presó que “té la suficient capacitat econòmica per permetre’s assumir el cost de contractar una persona perquè pugui assistir a la seva mare”.

Ara, el jutge tomba aquest recurs amb diversos arguments. Per una banda, la seva defensa de la “via de negociació”, que va defensar “una convocatòria electoral per davant de la DUI”, i que vol abandonar la política activa. L’auto del jutge diu que Bassa “exposa una voluntat personal de desistiment de retorn a l’entorn polític, enfocant el seu futur en la família, marc laboralen l’ensenyament, i jubilació en el moment pertinent”.

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

L’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí entrarà en funcionament aquest 2 de maig

El conseller de Salut, Manel Balcells, ha visitat les noves instal·lacions que permeten doblar les consultes i incorporar una base del SEM.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -