15.3 C
Pals
Dijous, 29 setembre 2022
- Publicitat -

El Mercat Municipal de Palamós estarà en obres a principis de l’any que ve

El Ple municipal va aprovar el projecte d’execució d’obres que preveu millorar les instal·lacions elèctriques i pintar la façana, entre d’altres. El Mercat tancarà durant quinze dies

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El Ple de l’Ajuntament de Palamós va aprovar ahir dimarts, 30 de juliol, el projecte d’obres d’adequació i millora de l’edifici del Mercat Municipal de la vila. Les principals tasques que s’hi duran a terme són millores en les instal·lacions elèctriques d’aire condicionat o de sanejament de l’edifici, així com també pintar les zones comunes interiors i de la façana de l’edifici, on també es renovarà el vinil exterior que va ser instal·lat l’any 2011 i que amb el temps s’ha anat deteriorant. Per aquest motiu, el Mercat Municipal tancarà durant quinze dies. 

Una de les reformes importants d’aquest projecte serà la renovació del paviment interior. Aquesta comprèn els passadissos i les zones comunes de la planta baixa. El període d’execució és d’un mes i mig i el seu pressupost suma un total de 135.720 €.

Aquestes obres arriben cinc anys abans de la remodelació integral o de la nova construcció del futur Mercat Municipal cobert de Palamós. Enguany expira el període de 30 anys de les actuals concessions de parades, que passaran a ser propietat de l’Ajuntament. És per això, que  l’Àrea municipal de Mercats ja ha previst, a final d’aquest any, posar a concurs la concessió de les parades per un període de cinc anys, amb dret de retracte pels actuals paradistes, que tindran preferència igualant qualsevol altra oferta que es pugui presentar.

Ara per ara, el consistori té previst supervisar els resultats de les obres i veure si les millores realitzades són suficients per continuar en el mateix edifici. En cas que fos necessari, s’optaria per la construcció d’un nou Mercat Municipal aprofitant el mateix espai de l’avinguda de Catalunya, on es troba actualment, o bé en una nova ubicació dins el municipi.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -