23.6 C
Pals
Dijous, 11 agost 2022
- Publicitat -

El Museu de la Pesca reobre com a espai segur

Redacció
Redaccióhttps://www.radiocapital.cat
Ràdio Capital combina una programació musical de qualitat, amb diferents programes informatius i divulgatius.
Temps de lectura: 2 minuts
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El museu de la pesca de Palamós ha establert un protocol per adaptar-se estrictament a les condicions necessàries per a la reobertura, extremant les mesures de seguretat per tal d’afavorir que el visitant se senti còmode i segur.

L’aforament a l’exposició permanent i a l’exposició temporal es redueix en un terç per garantir en tot moment la distància de seguretat interpersonal. La visita podrà ser individual, del nucli familiar o persones convivents.

Es preveu que la resta de serveis i equipaments depenents de la Fundació Promediterrània:Espai del Peix, Barques del Peix i Documare, es vagin reobrint progressivament d’acord amb les normatives que s’estableixin per garantir la seguretat i la comoditat dels visitants.

El Museu de la Pesca, a Palamós, reobrirà demà divendres, 29 de maig a les 15 h, la visita del públic a la seva exposició permanent, seguint les indicacions de les autoritats i després d’incorporar a les instal·lacions els protocols de seguretat i desinfecció amb motiu de la Covid-19.

El museu ha establert totes les mesures necessàries per adaptar-se estrictament a les condicions per a la reobertura en el marc del desconfinament, sempre des de la cautela i la prudència, i extremant les mesures de seguretat per tal d’afavorir que el visitant, sentint-se còmode i segur, gaudeixi de l’experiència.

Mesures de seguretat

Els horaris d’oberta de l’exposició permanent es modifiquen. A partir d’ara, l’equipament obrirà de dimarts a divendres, de 10 a 13:30h i de 15 a 19h. Dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 10 a 14h i de 16 a 19h. Els dilluns romandrà tancat.

Les normes i protocols d’ús i higiene de cada espai estaran a la vista de visitants i de tots els treballadors/es, especialment en llocs estratègics d’ús comú. El personal del museu també informarà els visitants de les mesures obligatòries, recomanacions i de qualsevol dubte que pugui sorgir.

L’aforament a l’exposició permanent i a l’exposició temporal es redueix en un terç per assegurar en tot moment la distància de seguretat interpersonal. La visita podrà ser individual, del nucli familiar o persones convivents.

L’ús de mascareta serà obligatori durant tot el recorregut, així com la neteja de mans amb gel hidroalcohòlic.

A l’espai d’audiovisual es mantindran les distàncies entre seients i el recorregut dins el museu serà en un sol sentit, tot evitant les aglomeracions. Els elements interactius de l’exposició quedaran inhabilitats temporalment, i no es podran tocar les peces o els elements exposats. La botiga, que tindrà un accés independent, serà atesa en tot moment pel personal del museu i es potenciarà l’ús de sistemes de pagaments amb targeta contact-less.

Durant aquesta primera fase de la desescalada, el Museu de la Pesca només obrirà al públic visitant la seva exposició permanent, mentre que les visites guiades queden temporalment suspeses.

Es preveu que la resta de serveis i equipaments que també gestiona la Fundació Promediterrània: Espai del Peix, Barques del Peix i Documare, es vagin reobrint a mesura que les autoritats permetin les activitats i les mesures establertes garanteixin la seguretat i la comoditat del visitant.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cinema i sèries, amb Ignasi Arbat – 10 agost 2022

La nova pel·lícula de Brad Pitt "Bullet train" ha estat una de les produccions que l'Ignasi ens ha comentat...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -