6.1 C
Pals
Dimarts, 26 gener 2021

El nou equip de govern de Calonge tindrà cinc tinents d’alcalde i el regidor del PSC, Arturo Prades, serà vicealcalde

Soler mantindrà les competències d'Urbanisme i Patrimoni i Prades assumirà Hisenda i Promoció Econòmica

El més llegit

Palamós revisarà el projecte del camí de ronda després de les crítiques de SOS Costa Brava

Els ecologistes es mostren "satisfets" amb la decisió de modificar el camí de ronda de Palamós i adverteixen que la nova proposta ha de ser "menys artificial"

Quatre municipis del Baix Empordà demanen que se’ls tracti com un de sol amb les restriccions i decidir com aplicar-les

lam conjunt dels quatre municipis del Baix Empordà per ser tractats com un sol perímetre, i tenir veu i vot tant amb les restriccions de la covid-19 com amb les ajudes europees. Els seus alcaldes han redactat una carta conjunta on reclamen "ser escoltats" i poder aplicar les mesures per frenar la pandèmia tenint en compte la realitat de cada lloc.

“La població de senglars està desbocada”

Nova queixa dels pagesos per la gran població de senglars que hi ha a les comarques de Girona

Que torni el Tren Petit!

Escolto a Ràdio Capital que reneix el projecte de tren de la Costa Brava, impulsat per l’Associació pel Transport...
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -

El nou equip de govern de Calonge i Sant Antoni tindrà cinc tinents d’alcalde i el regidor del PSC, Arturo Prades, serà vicealcade. L’alcalde del municipi, Jordi Soler (JxCat), ha signat aquest dimecres el decret de delegació de competències que dibuixa el nou equip de 9 regidors, fruit de la moció de censura entre JxCat, PSC, PP i Republicans que va desbancar ERC-Avancem de l’alcaldia. En la nova composició, Soler mantindrà les competències en Urbanisme, Patrimoni, Unitat de TIC i Gestió Territorial i les d’Unitat d’Atenció Ciutadana, Alcaldia i Projectes Estratègics. Prades, a més de vicealcalde, ostentarà la primera tinença d’alcaldia amb competències en Hisenda, Promoció Econòmica, Contractació i Habitatge.
El segon tinent d’alcalde serà el regidor de JxCat Joan Caner, que tindrà competències en Turisme, Platges, Pagesia i promoció de vi de Calonge.

Albert Ros, també de JxCat, serà el tercer tinent d’alcalde i regidor de Salut, Mobilitat i de la urbanització Mas Pere.

La quarta tinença d’alcaldia serà per al regidor del PP, Alberto Mas, que, a més, serà regidor de Seguretat, promoció del Parc d’Activitats Econòmiques i comissionat per urbanitzacions.

El regidor de Republicans Norbert Botella, serà el cinquè tinent d’alcalde amb la cartera de Medi Ambient, Cultura i Ensenyament.

Mercè Orduña (PSC) assumirà les competències de Serveis Socials, Recursos Humans i Participació Ciutadana, Marta Geli (JxCat) les de Joventut, Gent Gran, Igualtat i Festes i Sergi Orduña (PSC) assumirà Esports i Espai Públic.

Soler assegura que es tracta d’un govern “pensat per gestionar el municipi de manera eficaç i eficient” combinant “experiència i renovació”. “Tenim reptes molt importants, com ara donar la volta al rumb del municipi, gestionar els recursos municipals amb professionalitat i actuar de manera intel•ligent i contundent per afrontar la crisi econòmica provocada per la Covid19”, afirma.

- Publicitat -
- Publicitat -

Últimes notícies

Altres notícies