El regidor de Guíxols des del Carrer, Jordi Lloveras, ha decidit abandonar Procés Constituent per haver-se apropat a la CUP. Tant ell com el número dos de la confluència municipal, Julià Castelló, provenien de Procés Constituent, encara que a Guíxols des del Carrer també hi ha persones provinents d’Iniciativa i EUiA.

Procés Constituent va decidir ahir en assemblea extraordinària presentar-se conjuntament amb la CUP i sumar Albano Dante Fachin en el projecte. Guíxols des del Carrer, per la seva banda, fa mesos que col·labora en el projecte de Catalunya en Comú. Per això, Jordi Lloveras creu que “no seria gaire coherent” continuar com a regidor de Guíxols des del Carrer, a l’entorn dels comuns, i alhora militar en un moviment que es decanta pel món cupaire.

Lloveras assegura en un comunicat que la decisió electoral del grup de Teresa Forcades “difereix molt dels plantejaments inicials del moviment i que al mateix temps fa impossible la seva continuïtat en el moviment”.

Jordi Lloveras deixa, per tant, de ser coordinador de l’assemblea local de Procés Constituent. El número dos de Guíxols des del Carrer, Julià Castelló, també ha comunicat la seva baixa.