16.1 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Sol, Tramuntana i alteració marítima

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La meteorologia de la comarca d’avui queda explicada amb els dos avisos que el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès per vent i per estat de la mar.

L’avís per vent adverteix de perill moderat –entre un 10% i un 30% de probabilitat- de Tramuntana que fins al migdia pugui bufar amb ratxes màximes de 90km/h. I per l’estat de la mar, l’avís moderat adverteix que podríem tenir maregassa amb onades que podrien arribar als  2,5 m d’alçada i amb mar de fons de component nord, amb probabilitat d’entre un 10% i un 30%, i a partir del migdia.

Aquest petit canvi que notarem a la nostra comarca serà degut al pas d’un front que escombrarà de ponent a llevant el nord del territori català i que no suposarà gaire res més que una nevada a la cara nord pirinenca.

El temps d’avui també es presenta assolellat i sense nuvolositat. Amb el vent tindrem el típic comportament de temperatures mínimes que no seran tan baixes i màximes que podran baixar una mica més. I la forquilla, a la comarca, quedarà entre els poc més de 0 ºC mínims als 15 ºC màxims.

Així doncs, començament mes de febrer amb moguda al cel però de moment no s’entreveu cap gran canvi de tendència.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -