16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Vent de llevant, pluja, mala mar i ambient fred

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La jornada d’avui dimarts portarà moviment meteorològic hivernal i poc comfortable. Serà un dia de pluja, vent, fred i mala mar.

Avui refermarem el descens tèrmic que l’entrada freda ens va portar ahir dilluns, amb puntualitat. El vent de gregal, que va començar a bufar la nit de diumenge a dilluns i es va mantenir ahir, girarà a component est i això portarà una jornada de pluges que localment podran ser intenses a la nostra comarca.

La pluja més destacada d’ahir va deixar 15 mm a Torroella de Montgrí, 12 mm a Verges i 9 mm a la Bisbal d’Empordà i Palafrugell.

El dia serà rúfol, sense oportunitat de veure el sol, i l’ambient serà de ple hivern i la temperatura màxima no arribarà als 10 ºC. La temperatura mínima no baixarà dels zero graus podent quedar a l’entorn dels 3 ºC, a la comarca.

També cal advertir de la situació marítima i cal demanar precaució en acostar-se a les zones costaneres de la comarca, perquè es complicarà a mesura que les hores d’avui vagin passant. El temporal de llevant amb vent i mala mar serà important a la nostra costa i el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per situació de perill amb onades que passaran dels 4 metres, ocasionant mar brava, i fins als 7 metres d’altura màxima. I també amb notable mar de fons de component est.

I pels propers dies no podrem abandonar la situació d’inestabilitat amb pluja, potser menys quantiosa que avui. I amb temperatures que costarà que puguin ser més suaus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -