16.4 C
Pals
Dissabte, 4 maig 2024
- Publicitat -

Vent de llevant, pluja, mala mar i ambient fred

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La jornada d’avui dimarts portarà moviment meteorològic hivernal i poc comfortable. Serà un dia de pluja, vent, fred i mala mar.

Avui refermarem el descens tèrmic que l’entrada freda ens va portar ahir dilluns, amb puntualitat. El vent de gregal, que va començar a bufar la nit de diumenge a dilluns i es va mantenir ahir, girarà a component est i això portarà una jornada de pluges que localment podran ser intenses a la nostra comarca.

La pluja més destacada d’ahir va deixar 15 mm a Torroella de Montgrí, 12 mm a Verges i 9 mm a la Bisbal d’Empordà i Palafrugell.

El dia serà rúfol, sense oportunitat de veure el sol, i l’ambient serà de ple hivern i la temperatura màxima no arribarà als 10 ºC. La temperatura mínima no baixarà dels zero graus podent quedar a l’entorn dels 3 ºC, a la comarca.

També cal advertir de la situació marítima i cal demanar precaució en acostar-se a les zones costaneres de la comarca, perquè es complicarà a mesura que les hores d’avui vagin passant. El temporal de llevant amb vent i mala mar serà important a la nostra costa i el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís per situació de perill amb onades que passaran dels 4 metres, ocasionant mar brava, i fins als 7 metres d’altura màxima. I també amb notable mar de fons de component est.

I pels propers dies no podrem abandonar la situació d’inestabilitat amb pluja, potser menys quantiosa que avui. I amb temperatures que costarà que puguin ser més suaus.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Recuperen 2 gossos que presentaven signes de desnutrició i ferides a S’Agaró

Els dos gossos han estat traslladats a la protectora Rodamón, d'on els havia adoptat el seu propietari.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -