11 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Dimecres amb més sol al matí i dijous temps més inestable i ennuvolat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Inici de dimecres amb algun núvol baix o boirina. El cel avui estarà mig ennuvolat, amb temps més assolellat entre matí i migdia, i tarda amb intervals de núvols més compactes amb una temperatura que anirà dels 2 ºC de mínima als 15 ºC de màxima.

Demà jornada de cel força tapat i també amb bancs de núvols baixos i boira. Entre la propera nit i demà al matí es pot produir algun primer plugim, dijous però serà més probable que la precipitació arribi passat migdia al Baix Empordà, de forma feble i amb acumulacions entre minses i poc abundants, amb vent que serà de garbí amb cops de fins a 40 km/h durant la tarda i nit de dijous. La temperatura mínima quedarà més alta a causa dels núvols i l’advecció de sud, al voltant dels 6ºC.

Divendres més clarianes, però dissabte entrada d’aire fred del nord que deixarà un proper cap de setmana amb temperatura més baixa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Darrers dies d’abril a l’espera d’un episodi de pluja

Divendres amb sol al matí i variabilitat al cel a la tarda amb ambient poc càlid a les portes d'un episodi de pluja extensa i abundant pels darrers dies d'abril.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -