8.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Núvols a l’espera de pluja els dies vinents

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb la mirada posada als propers dies i sobretot la propera setmana, avui serà un dia d’impàs. Una jornada molt ennuvolada de matí al vespre. I això farà que totes les hores que el sol podrà lluir no ho faci per culpa de la cobertura nuvolosa que tot el dia prendrà el protagonisme del cel. Ara, al matí, seran núvols més baixos i menys desenvolupats, i durant la tarda seran més alts i gruixuts. Tot i això, no n’esperem pluja d’aquesta situació.

Aquest cel ennuvolat i l’acció del vent de component sud farà que les temperatures màximes siguin mitjanament càlides, de l’ordre dels 15-17ºC. Unes temperatures que no podran deixar el dia confortable pel vent de migjorn que podrà bufar moderat, i provocarà maror a la zona més al sud de la costa empordanesa i forta maror més al nord. Com a mínimes la notícia seria que són poc fredes perquè ara ens estem despertant amb termòmetres entre els 6-8 graus.

Així doncs, pendents del futur proper: primer tindrem un divendres insegur i ja anirem de cara a un dissabte que serà un dia totalment inestable, amb ruixats que podran ser a qualsevol hora del dia i un diumenge molt semblant. La propera setmana també engegarà amb la mateixa dinàmica i podrem tenir una bona regada a la nostra comarca.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -