14.6 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Dilluns tapat i amb algunes precipitacions

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Inici de setmana marcat pel pas d’un sistema frontal que ja la passada matinada ha deixat pluja al Baix Empordà, enregistrant 5 mm a les estacions de Castell d’Aro i Palafrugell. Una precipitació que en general serà de caràcter feble i amb grans pauses i fins i tot algunes clarianes es poden obrir al llarg del matí. La quantitat acumulada serà minsa o poc abundant.

L’estat del cel serà entre mig i força tapat i de cara a la tarda al sector sud de la Costa Brava es poden generar tempestes que localment poden deixar algun ruixat o moment de xàfec una mica més intens.

Aquest canvi de temps passarà de pressa: desapareixerà el garbí d’ahir i entrarà feble Tramuntana. Tindrem poca amplitud tèrmica amb una temperatura que es mourà entre els 8 ºC de mínima  i els 15-16 ºC de màxima.

Demà el dia en conjunt serà més assolellat, amb alguns intervals de núvols i temperatura una mica més baixa, però a mitjà termini entre dijous i divendres la temperatura puja força i  gaudirem de més estabilitat atmosfèrica.

- Publicitat -
Article anterior
Article següent
- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -