14.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Núvols i vent del sud pel pas d’un front poc actiu

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Després d’un dilluns amb molta nuvolositat, humitat elevada i temperatures encara poc fredes, no esperem un dimarts gaire més diferent a la nostra comarca. En general, i sobretot més a ponent, avui podrà ser el primer intent de la setmana per veure ploure.  

I és que avui esperem el pas d’un front que ens escombrarà de ponent a llevant. I això, al nostre Baix Empordà, serà motiu de més nuvolositat. Majoritàriament seran núvols alts i prims, poc determinants a l’hora de produir pluja.  

Per temperatures encara no tindrem la sensació freda per notar. I els termòmetres quedaran entre els 22 graus a migdia i 10 de matiners. I la poca sensació fresca que notarem serà per la manca d’insolació. La jornada d’avui també portarà associada una bona dosi de vent de component sud o sud-oest que es deixarà notar, entre fluix i moderat. 

La setmana ha de seguir moguda i entre dijous i divendres tornem a tenir un intent de canvi amb un front més actiu que haurem de veure com ens acabarà afectant. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -