19.5 C
Pals
Divendres, 1 juliol 2022
- Publicitat -

Matí amb algun núvol baix i tarda de sol i calor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimarts ha començat amb núvols baixos i algun banc de boira matinera, arran de la costa. Esperem que aquests meteors només siguin a primera hora del dia, a causa de l’advecció de la massa d’aire càlida amb contrast amb el mar que encara està amb temperatura bastant fresca. Segons l’observador meteorològic de l’Estartit Josep Pascual, la superfície del mar està a 16.4 ºC, i tot i que només està 0.8 ºC més alta que la mitjana climàtica -que va des de 1973 a 2017- ja n’hi ha prou per crear aquests fenòmens.

Evolució temperatura superfície del mar a l'Estartit 2022
Evolució de la temperatura superfícial del mar a l’Estartit de gener a 13 de maig de 2022. Font: Servei Meteorològic de Catalunya

Seguint amb el discurs d’ahir, tindrem una jornada amb temperatures plenament d’estiu. I això ja ho notarem tant en les temperatures mínimes com amb les màximes, que aniran dels 15 als quasi 30 graus màxims.

El cel, a part del matí que es pot presentar amb més nuvolositat, serà majoritàriament assolellat. I la setmana anirà seguint marcada per les temperatures càlides i el poc moviment meteorològic. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Cap de setmana de sol i temperatura més elevada

Matí de divendres amb cel parcialment cobert i Tramuntana entre feble i moderada. Més sol la resta de jornada amb un cap de setmana en general de sol i pujada de la temperatura.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -