24 C
Pals
Diumenge, 3 juliol 2022
- Publicitat -

Arriba el pic de l’episodi de calor

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El punt àlgid de l’episodi de calor arriba aquest divendres. Després d’una nit calorosa i tropical amb temperatura mínima de 19 a 23 ºC, la jornada es presenta novament amb temperatura molt elevada i si ahir es van assolir els 37.5 ºC a la Bisbal d’Empordà, avui aquests registres es poden repetir o fins i tot localment superar els 38 ºC de màxima.

Als municipis costaners del Baix Empordà la temperatura màxima es mourà entre els 32 i 35ºC, en un divendres majoritàriament assolellat o amb el cel a estones parcialment enteranyinat pel pas de núvols alts i mitjans.

Pel cap de setmana continua la calor, per bé que aquesta ja no serà tan elevada de cara a diumenge quan les màximes estaran al voltant dels 30 a 32ºC. L’avís de perill per onada de calor que manté per divendres al Baix Empordà el Servei Meteorològic de Catalunya, ja no serà present dissabte i diumenge. I mentre restem a l’espera d’un canvi de temps al voltant del dia de Sant Joan, la setmana vinent començarà encara amb temperatures caniculars i no de finals de primavera.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Els bombers retiren les dotacions de l’incendi de Castell d’Aro

Aquesta nit una dotació de bombers hi anirà cada tres hores per observar-ne l'evolució
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -