15.1 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Ambient molt humit, núvols i temperatura elevada per l’època de l’any

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El darrer cap de setmana va ser càlid per l’època de l’any, fins i tot amb una nit de dissabte a diumenge tropical (sense baixar de 20 ºC) en alguns punts de la costa baix empordanesa, com a l’Estartit i a Palafrugell.

Encarem la nova setmana amb una temperatura clarament elevada per tractar-se de la segona quinzena d’octubre amb una mínima entre els 16/18 ºC i una màxima de fins a 26ºC. L’ambient humit i el cel ente mig i a estones força tapat d’aquest dilluns fins i tot fa que hi hagi una certa sensació de xafogor.

Entre mig matí i migdia es pot produir alguna feble precipitació, de produir-se serien quatre gotes en forma de pluja de fang, ja que també tenim pols africana en suspensió. Tant aquest dilluns com demà es repetiran bancs de núvols baixos, sobretot a la nit i a primera hora del dia, amb boirines o boira que localment deixen una visibilitat reduïda.

Demà pocs canvis, cel encara amb intervals de núvols, humitat elevada i la temperatura continuarà anòmalament elevada bona part d’aquesta setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -