5.4 C
Pals
Diumenge, 27 novembre 2022
- Publicitat -

Ca l’Amadeu, més que un restaurant

Si algú li hagués dit a l’Amadeu Garcia Margalef, pescador, i a la seva dona, peixatera, que el viatge que van fer des de l’Ametlla de Mar, a Tarragona, fins a Palamós continuaria en el dia d’avui i que els seus fills continuarien la seva travessia al costat del mar, a la mar i servint els millors productes de proximitat de la zona, segurament, a part de sentir-se orgullosos de la seva feina, donarien per bons tots els seus esforços i que el seu viatge, que va començar ja abans de partir de Tarragona, va ser la decisió més encertada.
De família de pescadors, la seva primera aventura van ser les parades de peix, i els seus fills: el Jordi, el Mario i l’Amadeu van estar al seu costat amb Peixos Mario i van ser els primers que van tenir una peixateria dins d’un centre comercial als anys 90. Després, van venir els restaurants, La Caleta Blava (marisqueria ), primer dirigida pel pare Amadeu i després pel seu fill Mario al 94 i Ca l’Amadeu, pel fill, l’Amadeu, al 97, que va començar com un bar, tots dos a Port Marina de Palamós, combinant la pesca amb el servei de qualitat. El Jordi, va continuar amb Peixos Mario.
Però mentre la Caleta Blava va tancar les seves portes, Ca l’Amadeu va obrir de noves: els arrossos, el peix i la bona cuina es van introduir en el negoci familiar amb una forta expansió i ja són més de 28 anys que aquest restaurant és més que un restaurant! El seu secret? Un equip unit i que treballa per donar el millor de sí mateix: al front de l’equip. L’Amadeu; a la cuina, sota les ordres de l’André, que va començar als 17 anys, la Mirsa a la planxa i el Marcelino; a la sala, el Carlos, el Gustavo, el Mario i fa uns anys, el Michael al front del servei de pizzeria, un servei únic que ofereix les millors pizzes amb els ingredients d’un mar al que estimen i els estima, un bocí de mar que no us podeu perdre degustar a Ca l’Amadeu!!!

Temps de lectura: 2 minuts

Més àudios