16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Matí fred i predomini del Sol

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença la setmana seguint la tònica del temps del passat cap de setmana en una nova jornada en general assolellada. Aquest matí localment amb presència de borina que també es va produir ahir reduint la visibilitat a primera hora, tot i que la jornada serà meteorològicament plàcida i amb sol. L’ambient és fred al matí amb temperatura mínima entre –1 i 1 ºC, amb gelades en zones enclotades i de l’interior del Baix Empordà.

Pel que fa a la temperatura màxima aquesta pot superar avui els 16 ºC, tal com ho va fer ahir a la Bisbal d’Empordà assolint fins a 17 ºC.

A mitjà termini la temperatura anirà pujant, tant la màxima com la mínima. A partir de la propera nit i matinada més presència de núvols baixos o boires, en un dimarts amb alguns intervals de núvols. Tot i el pas d’un parell de fronts entre dimecres i dijous, aquests seran poc actius pel que fa a la pluviometria i encarem una nova setmana sense pluja i amb estabilitat atmosfèrica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -