18.5 C
Pals
Dijous, 28 març 2024
- Publicitat -

Matí fred i predomini del Sol

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Comença la setmana seguint la tònica del temps del passat cap de setmana en una nova jornada en general assolellada. Aquest matí localment amb presència de borina que també es va produir ahir reduint la visibilitat a primera hora, tot i que la jornada serà meteorològicament plàcida i amb sol. L’ambient és fred al matí amb temperatura mínima entre –1 i 1 ºC, amb gelades en zones enclotades i de l’interior del Baix Empordà.

Pel que fa a la temperatura màxima aquesta pot superar avui els 16 ºC, tal com ho va fer ahir a la Bisbal d’Empordà assolint fins a 17 ºC.

A mitjà termini la temperatura anirà pujant, tant la màxima com la mínima. A partir de la propera nit i matinada més presència de núvols baixos o boires, en un dimarts amb alguns intervals de núvols. Tot i el pas d’un parell de fronts entre dimecres i dijous, aquests seran poc actius pel que fa a la pluviometria i encarem una nova setmana sense pluja i amb estabilitat atmosfèrica.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Processó de Verges: “Tot ha canviat, però som conscients que hi ha planter”

La Processó i la Dansa de la Mort d'enguany ja tenen les torxes a punt per encendre i acollir la representació amb més de 500 actors participants.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -