8.8 C
Pals
Dimecres, 24 abril 2024
- Publicitat -

Suavitat tèrmica amb increment de la inestabilitat a la tarda

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts la meteorologia ens presenta una jornada que serà una mica més inestable que ahir. Costarà de veure el sol. I durant el matí els núvols s’aniran fent més gruixuts i serà a la tarda que la possibilitat d’algun plugim  o ruixat d’abast local no la podem descartar a la comarca.

Ahir les temperatures màximes van ser de rècord a la comarca: La Bisbal d’Empordà amb 25.7 ºC o Torroella amb 25.5 ºC, en són un exemple clar del que ens va portar el vent de migjorn sobreescalfat.

Aquestes temperatures tan elevades d’ahir, avui no les tornarem a viure perquè notarem una mica de reculada tant a les mínimes com a les màximes. Anirem dels 4-5ºC mínims als quasi 20 ºC màxims i això posarà els termòmetres a valors més raonables.

I a més, a mig termini no es veu cap mapa isobàric que ens doni una mínima possibilitat de precipitació, perquè les pertorbacions actives queden a zones llunyanes de la nostra geografia.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dídac Garcia: “Estic orgullós perquè als municipis del Baix Empordà es continua practicant el patinatge i l’hoquei patins”

Al programa de "Veus de l'Empordà" d'avui hem conegut a en Dídac Garcia, l'entrenador de 88 anys que va...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -