13 C
Pals
Dijous, 25 abril 2024
- Publicitat -

Abril començarà amb un canvi de temps

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres comença amb intervals de núvols alts i mitjans a primera hora, i resta de jornada amb sol que estarà parcialment enteranyinat per núvols prims. La temperatura anirà dels 8 ºC de mínima als càlids 22 ºC de màxima.

Dissabte comença l’abril amb un canvi de tempsbaixa la temperatura amb una màxima que quedarà per sota els 18 ºC i la nuvolositat guanya protagonisme, tindrem un cel força tapati amb creixement de nuvolades i pluja que pot caure ja al matí de dissabte. Entre migdia i tarda es poden produir ruixats localment acompanyats de tempesta i moments de xàfec. En aquest sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per la tarda de dissabte al Baix Empordà, ja que localment la intensitat de pluja pot superar els 20 mm en 30 minuts.

Els ruixats de dissabte però, no resolen la situació de sequera, perquè diumenge entre la Tramuntana i ressecarà l’ambient, amb un vent que bufarà amb força entre moderada i forta, assolint cops de fins a 70km/h.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -