10.6 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Dimarts de Tramuntana forta a l’Empordà

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El dimarts es presenta amb dinàmica molt semblant a la d’ahir dilluns. Potser amb el cel més enteranyinat i una mica menys assolellat, però amb Tramuntana que bufarà encara amb ratxes molt fortes.

Així doncs, tornem a parlar de vent del nord que bufarà a tota la comarca sense excepció i que podrà arribar a superar els 60 km/h. La situació vent també ha fet necessari emetre un avís per estat de la mar.  El Servei Meteorològic de Catalunya adverteix onades que podran superar els 2.5 metres a la costa de la nostra comarca, ocasionant maregassa i amb mar de fons de component nord. Cal dir que aquest llindar d’avís es farà més destacable durant la tarda i podria superar-se com més al nord de la comarca i al cap de Begur.

La temperatura, en general, serà lleugerament més baixa, tot i que difícilment ho notarem. Els termòmetres sí que quedaran no tan alts, i a migdia la temperatura màxima quedarà propera als 22-23 ºC. La mínima quedarà propera als 10 ºC.

I avui, a part d’agun núvol més destacable a la tarda que no portarà pluja associada, tindrem un dia força estable i amb previsió d’un final de setmana amb possibilitat d’una nova situació de pluja. Però encara és aviat per confirmar-ho. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Junta de Veïns de l’EMD ratifica els acords de la comissió bilateral amb l’Ajuntament per portar la gestió financera de l’anterior govern als...

La comissió Bilateral Ajuntament - EMD va decidir el passat 4 de març per unanimitat enviar les conclusions de...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -