18.7 C
Pals
Dissabte, 18 maig 2024
- Publicitat -

Matí ennuvolat amb plugims i més sol a la tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dilluns ha començat amb cel molt ennuvolat i alguns plugims febles i intermitents. La nuvolositat més abundant ens acompanyarà aquest matí amb risc de pluja feble, però al migdia tindrem més clarianes, i un estat del cel més assolellat a la tarda. La temperatura màxima puja respecte ahir i assolirem valors de 23 a 25 ºC al Baix Empordà, amb una mínima al voltant dels 14 ºC.

Demà alguns intervals de núvols, però en conjunt el temps serà més assolellat.  Dimarts cap al migdia es reactivaran ruixats, localment en forma de tempesta, però aquests quedaran més cap a l’interior de Girona. No es pot descartar que ens arribi algun curt i efímer ruixat, però en conjunt el Baix Empordà en quedarà al marge amb fins i tot més sol a la tarda.

Dimecres sol amb alguns intervals núvols poc abundants i tranquil·litat meteorològica, a l’espera d’un dijous amb increment de la inestabilitat que ens pot portar una nova tongada de ruixats. Tot plegat amb una temperatura que no pujarà massa els dies vinents i difícilment sobrepassem els 26 ºC aquesta setmana.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

CCOO denunciarà la mort del jove submarinista de Sa Riera

CCOO presentarà una denúncia a la Inspecció de Treball per la mort del submarinista que dimecres passat estava instal·lant...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -