18.5 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Divendes i cap de setmana amb predomini del temps assolellat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La pluja del passat dijous al matí va regar el Baix Empordà amb quantitats que van anar dels escassos 5 mm a l’Estartit, fins als 17 mm a l’estació de Castell d’Aro. Destaquem també els més de 13 mm a Palamós, 11 mm a Palafrugell i 10 mm a la Bisbal d’Empordà.

El temps d’aquest divendres serà més assolellat. El dia ha començat amb alguns intervals de núvols, però aquests ràpidament es van trencant i el sol serà el protagonista, amb alguna tímida nuvolada cap a l’interior entre migdia i tarda. La temperatura, que ahir va quedar frenada als 20 ºC, avui puja amb valors de 24 a 26 ºC de màxima al Baix Empordà.

Pel cap de setmana l’ambient serà assolellat i càlid, amb una temperatura entre els 15ºC de mínima i els 25-27 ºC de màxima. La setmana vinent començarà amb ambient càlid o calor a les hores centrals del dia, en tot cas registres normals per l’època de l’any. Pel darrer dia de maig i els primers dies de juny, la inestabilitat ens tornarà a acompanyar amb possibles nous ruixats dispersos.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -