11.5 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Matí de divendres ennuvolat i cap de setmana de sol al matí i nuvolades de tarda

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Inici de divendres amb nuvolositat abundant. No es pot descartar algun petit plugim o quatre gotes al llarg del matí de divendres.
Els núvols han contribuït a una temperatura mínima elevada entre els 17 i 20 ºC, per tant, la passada nit ha estat tropical a bona del Baix Empordà. Cap al migdia intervals de núvols però amb més clarianes i una temperatura màxima de fins a 28 ºC. El vent de component sud bufarà a la tarda amb cops màxims d’entre 40 i 50 km/h.

Pel cap de setmana tindrem matins més assolellats i creixement de nuvolades amb tronades a l’interior entre migdia i tarda.
Dissabte amb més estones de sol i en general les nuvolades tindran menor extensió i els ruixats quedaran a les zones limítrofes de l’interior del Baix Empordà. Diumenge el creixement de núvols de tempesta serà una mica més extens i localment poden arribar a deixar algun ruixat en punts de l’interior i també residualment acabar arribant a la costa.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Can Mario inaugura aquest dissabte l’exposició dels finalistes del premi Antoni Vila Casas 2024

El certamen d'enguany s'ha centrat en l'escultura i la mostra de Can Mario està conformada per 28 obres finalistes d'artistes catalans.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -