13 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Xafogor amb cel parcialment enteranyinat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres calorós i xafogós amb cel parcialment cobert o enteranyinat durant la primera meitat del dia. Entre migdia i tarda creixement de nuvolades convectives cap a l’interior del quadrant nord-est català, i si bé al Baix Empordà quedarem al marge de les tempestes, no es pot descartar que localment pugui arribar les restes d’algun ruixat o alguna petita tronada a la zona més interior de la comarca. La temperatura es mourà entre els 18-20 ºC de mínima i dels 30 a 32 ºC de màxima.

Demà més sol al matí i nuvolades de tarda, amb alguna tronada preferentment a l’interior de la comarca. Divendres notarem una baixada generalitzada de la temperatura i el dia serà més inestable amb major probabilitat de pluja en forma de ruixats tempestuosos. Sembla doncs que donarem l’inici al juliol amb ni que sigui una petita treva a la calor.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -