13 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Més sol al matí i nuvolades de tarda a les portes d’un canvi de temps

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Amb cel més aviat enteranyinat, ara durant el matí, comencem un nou dia. Són núvols alts que no deixen lluir el sol plenament. I és que ara, al matí, estem en situació d’espera d’un front que arribarà puntual entre el vespre i la nit d’avui dijous.

Així doncs, el dia serà dividit en un matí bastant bó. I una tarda que les nuvolades aniran creixent, però que a la nostra comarca del Baix Empordà no esperem que acabin tenint molta energia per descarregar, almenys avui dijous. Demà divendres, al matí, i durant la tarda seria el moment que acabaria afectant-nos aquesta situació a casa nostra i la situació d’inestabilitat podria portar algun ruixat tempestuós.

Per temperatures, quedaran a la ratlla mitja, entre els 20 ºC de mínima i els 30ºC de màxima. I així es mantindran el cap de setmana, mínimament suaus, menys caloroses i amb una milloria clara en l’estat del cel.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -