17.3 C
Pals
Dimarts, 14 maig 2024
- Publicitat -

Ambient poc calorós i cel parcialment cobert

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dimecres amb estat de cel variable amb estones de cel parcialment cobert i altres amb clarianes i intervals de núvols.
L’ambient serà similar al d’ahir o fins i tot més fresc amb una temperatura mínima  que pot quedar per sota els 17 ºC en punts de l’interior del Baix Empordà i una màxima d’entre 25 i 27 ºC.

Avui continuem influenciats pel pas d’una massa d’aire relativament més freda en alçada que afavoreix el desenvolupament de núvols convectius i també la precipitació, tot i que en general serà feble i en forma de breus ruixats de distribució irregular que ja poden aparèixer de bon matí, i es reactivaran a la tarda. Destaquem els 5 mm que ahir es van acumular a Verges i a la Tallada d’Empordà en poca estona.

Al matí precaució a la costa amb fora maror i onades que poden superar el metre i mig d’altura. A la tarda millora l’estat de la mar, però encara hi haurà maror amb onades superiors al mig metre.

A partir de demà temps més assolellat i el vent passa a component sud i es recupera la temperatura fins als 30 ºC de màxima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Increment de la inestabilitat amb alguns ruixats

Dimarts l'ambient serà més fred amb una temperatura màxima que li costarà assolir els 20 ºC degut al cel tapat i alguns ruixats.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -