17.3 C
Pals
Dimarts, 14 maig 2024
- Publicitat -

Divendres molt calorós i temperatura més moderada pel cap de setmana però amb xafogor

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Temps de divendres amb una temperatura màxima que pot repetir els 35 ºC que ahir es van assolir a l’interior del Baix Empordà. La temperatura mínima s’ha situat entre els 18 i 20ºC la passada matinada. Estat del cel assolellat i es retira la pols en suspensió que ahir va deixar un cel calitjós. A la costa tenim maror aquest matí amb onades entre mig i un metre d’altura, que cap al final del dia tendirà a millorar amb marejol.

Pel cap de setmana en general temps assolellat amb alguns núvols alts i prims poc abundants dissabte. El termòmetre afluixa una mica pel que fa a la temperatura màxima, l’ambient serà de calor normal per l’època de l’any, valors màxims al voltant dels 30 ºC, però amb acusada xafogor i amb nits tropicals que els costarà baixar dels 20 ºC a la costa. Entre la matinada de dissabte i primeres hores del matí de diumenge es poden formar núvols baixos o algun banc de boira o boirina que deixi un inici de diumenge amb cel mig ennuvolat. Bon estat de la mar dissabte i diumenge a la tarda lleugera maror.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Fundació Oncolliga Girona dona més de 36.000 € a l’Hospital de Palamós per impulsar diversos projectes

Amb aquesta donació s'ha pogut implementar el projecte de micropigmentació d'arèola de mugró per a pacients afectades de càncer de mama - on s'hi ha destinat un import de 6.192 € - i comprar un videodolonoscop - per un import dr 29.868 €.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -