11.1 C
Pals
Dijous, 16 maig 2024
- Publicitat -

Avís de perill per tempestes fortes la propera matinada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres ha començat amb temps assolellat i alguns intervals de núvols prims. Al llarg del dia la nuvolositat anirà en augment sobretot de cara al final de la jornada. Entre la propera nit i matí de dissabte poden arribar tempestes, localment intenses, al Baix Empordà. En aquest sentit el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès avisos de perill per intensitat de pluja que pot ser torrencial (40 mm/ 30 minuts) i també per acumulació de pluja a les comarques del litoral català.

Les tempestes començaran a créixer aquest matí pel sud de Catalunya i es desplaçaran de sud cap a nord. Pot arribar una primera banda de precipitació a la tarda al Baix Empordà, però la part més activa arribarà entre la propera matinada i matí de dissabte.

Pel que fa a temperatura aquesta no acaba de baixar, en general el termòmetre es mourà avui entre els 16 ºC de mínima i els 28 ºC de màxima. Pel cap de setmana nova intrusió d’aire nord-africà amb pols en suspensió i ambient calorós amb màximes que poden fregar novament els 30 ºC i mínimes que dissabte i diumenge poden ser tropicals sense baixar de 20 ºC a la costa amb xafogor.

L’estat del cel pel cap de setmana serà variable amb un matí de dissabte amb restes de les tempestes i més sol la resta de jornada. Diumenge amb presència d’intervals de núvols sense pluja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Fila Indie 3×28 – 15 maig 2024

TRACKLIST TAME IMPALA – ONE MORE HOUR YEARS & YEARS – EYES SHUT LENNY – FLY AWAY STILL WOOZY – AGAIN BANNERS – THERE...
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -