16.4 C
Pals
Dilluns, 13 maig 2024
- Publicitat -

Temps més semblant a la tardor a partir de diumenge

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres que tornarà a ser majoritàriament assolellat sota l’estabilitat anticiclònica. La temperatura anirà dels 12-14 ºC de mínima i fins a fregar els 29 ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà, valors una mica més frenats a la costa al voltant dels 26ºC, però un dia més amb gran amplitud tèrmica i ambient calorós al migdia.

Dissabte començarem a tenir petits símptomes de canvi de temps amb el pas d’una petita cua frontal, que pot aportar més variabilitat al cel entre el final del dia i el matí de diumenge. La jornada de dissabte, però, encara tindrà força estones de sol amb una temperatura màxima relativament elevada.

Diumenge sí que ja notarem el canvi de temps: la temperatura màxima baixarà clarament amb més presència d’intervals de núvols i entrada de vent de component nord de força entre feble i moderada. Dilluns vinent començarà amb temps una mica més semblant a la tardor, amb temperatura màxima més baixa, cel més tapat, i fins i tot pot arribar la pluja en forma d’algun ruixat feble o plugim.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Dilluns en general assolellat a les portes d’un canvi de temps

Matí en general assolellat amb el pas d'alguns núvols prims i mitjans al llarg del dia. Demà cel tapat amb pluja més probable al matí i temperatura màxima més baixa.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -