18.8 C
Pals
Dimarts, 21 maig 2024
- Publicitat -

Dimarts amb més sol, però ambient més fred

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Havent passat una nit i un dilluns majoritàriament ennuvolats, avui dimarts serà un dia que predominarà el sol. I els núvols no seran tan importants, almenys durant el matí, però la tarda pot quedar amb celatge de núvols alts insipients i poc transcendentals.

Pel que fa a temperatures, trobem el titular de la jornada perquè podria ser el primer dia de la nova temporada que notarem l’ambient fred, amb unes primeres hores per sota els 10ºC. La temperatura mínima es quedarà propera als 6-8 ºC. La temperatura màxima tampoc serà molt alta i es quedarà al voltant dels 21 ºC.

Es confirma una arribada d’un front per dijous que es despenjarà d’una profunda pertorbació, i que passarà bastant ràpid, i que obrirà la porta a una nova tongada d’aire fred i una nova inestabilització de l’atmosfera amb alguns ruixats i una baixada important de les temperatures. I tant divendres com els dies següent es mantindrà l’ambient fred amb temperatures que es tornaran de tardor avançada.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Policia Local de Palamós impulsa una campanya informativa sobre l’ús dels vehicles de mobilitat personal

En aquests controls poden informar directament a les persones que utilitzen aquests sistemes de transport, principalment patinets elèctrics, de la importància de fer-ne un bon ús, conscienciant i sensibilitzant sobre la necessitat de respectar la normativa establerta, per tal de frenar actituds incíviques i combatre infraccions reiterades que es detecten al municipi. 
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -