13.6 C
Pals
Dijous, 2 maig 2024
- Publicitat -

Matí de divendres fred amb ambient de tardor avançada

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un divendres que comença fred al Baix Empordà, ambient d’avançada tardor amb una temperatura mínima que la passada matinada ha baixat dels 5 ºC a l’interior de la comarca i una màxima que quedarà per sota els 19 ºC. Tot plegat amb un estat de cel variable, inici de dia amb més sol, i creixement d’alguns núvols entre migdia i tarda. Durant el matí encara amb vent de component sud, sud-oest més restringit cap a la meitat sud del Baix Empordà, amb cops màxims de 40 a 50 km/h, més fluix que ahir, però provocant alteració marítima amb onades que poden superar els 2,5 m.

Demà dissabte ens creuarà un nou sistema frontal, que pot deixar algun ruixat dispers, en general poca cosa acumulant registres minsos o poc abundnat de pluja, però sobretot es reactivarà el vent entre garbí i ponent que tornarà a bufar amb cops de més de 60 km/h. L’ambient seguirà essent fred, de plena tardor tot i que pujarà lleugerament la temperatura entre els 6 ºC de mínima i els 22 ºC de màxima. Per diumenge en general més estones de sol, però de cara a dilluns augment de la inestabilitat, cel més tapat i risc de nous ruixats.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Més de 200 joves artistes participaran en el festival L’Aparador a Calonge

El festival ja ha presentat la seva programació i en aquesta primera edició hi haurà 42 propostes amb més de 200 joves participants, principalment de les comarques gironines
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -