12.8 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Matí amb cel parcialment ennuvolat

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

El pas d’un sistema frontal poc actiu portarà avui més variabilitat al cel amb més nuvolositat entre el matí i migdia. A tot estirar no es descarta que s’escapi alguna gota despistada, però poca cosa més, ja que entre migdia i tarda farà més sol i el vent de component nord guanyarà intensitat amb cops d’entre 40 a 50 km/h. A la costa també hi haurà lleugera alteració marítima aquesta tarda amb maregassa, onades que poden superar els 2,5 m.

Pel que fa a la temperatura l’ambient és fred al Baix Empordà, si bé avui la temperatura mínima ha quedat més elevada que ahir, entre els 0 i 3ºC, la temperatura màxima tot just podrà fregar els 15 ºC.

Demà jornada amb cel més assolellat o algun núvol poc abundant, matí fred amb alguna gelada en punts de l’interior i temperatura que es mourà en la forquilla d’entre els 0 ºC i els 16 ºC de màxima.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -