17.8 C
Pals
Dimecres, 15 maig 2024
- Publicitat -

Temperatura més alta amb ambient gens fred

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La temperatura avui, i també demàs, serà relativament alta per l’època de l’any. Això no vol dir que faci calor, i la jaqueta seguirà essent necessària però només a primera hora ja que l’ambient diürn no serà fred. El termòmetre avui es mourà entre els 7-10 ºC de mínima i fregarà els 21ºC de màxima a l’interior del Baix Empordà. El responsable n’és el vent entre sud i sud-oest, un garbí que a l’interior de la comarca pot ser més aponentat i que aportarà aire reescalfat.

Tot plegat amb el pas d’un front molt desgastat que ens deixarà un cel amb estones enteranyinat o mig ennuvolat. El front portarà una banda de precipitació que travessarà Catalunya d’oest a est, però a l’Empordà arribarà ja molt desdibuixat cap al migdia.

Demà el vent de garbí s’intensifica una mica més amb cops que poden superar els 60 km/h en una jornada en general assolellada i gens freda. A partir de divendres el temps canvia amb una notable baixada de la temperatura i pluja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Sant Feliu de Guíxols presenta el cartell per la Festa Major 2024 inspirat en el mar

La guanyadora del concurs per crear aquest cartell, d'entre les 11 propostes que s'hi han presentat, ha estat la il·lustradora i dissenyadora gràfica, Patrícia Trujillo, que a més és ganxona.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -