13 C
Pals
Dilluns, 29 abril 2024
- Publicitat -

Torna l’estabilitat i el predomini del sol

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Jornada que es presenta molt estable després de viure uns dies de molt moviment meteorològic i després d’un dilluns inestable amb el pas d’una petita cua de front, que ens va deixar ruixats molt localitzats i que van suposar entre 3 i 5 litres, sobretot a la zona més al sud de la comarca. A La Bisbal i rodalies els ruixats van portar associat aparat elèctric, amb moments de pluja d’intensitat moderada i localment calamarsa cap a Cruïlles.

Avui, després d’uns dies, ens tornarem a posar en mode estable i a mesura que vagin passant els dies es reforçarà aquesta nova situació.  

Així doncs, avui no esperem ruixats. Esperem un dia bàsicament assolellat, només amb algun núvol prim de cara a la tarda. Tot això, acompanyat de temperatures molt contrastades entre les mínimes i les màximes: la forquilla de temperatures estarà entre els 0 ºC i els 18 ºC, en el moment que el sol podrà escalfar més. 

Pels propers dies seguirem aquesta dinàmica, i mica en mica la sensació de primavera suau s’anirà refermant a tots els racons de la nostra comarca. 

 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Flors i Violes 2024 tanca la seva 15a edició amb gran èxit de participació

En la seva quinzena edició, el Flors i Violes de Palafrugell ha acollit espectacles per a tots els públics durant els tres dies que ha durat. Més d'un centenar d'activitats i una quarantena d'espais i carrers decorats que han donat la benvinguda a la primavera a Palafrugell.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -