15.1 C
Pals
Dissabte, 27 abril 2024
- Publicitat -

Cel parcialment enteranyinat i més de 20 ºC de temperatura màxima

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Avui dimarts és l’últim dia de l’hivern d’enguany. I es planteja amb estat del cel que podrà ser enterenyinat, amb boirines i males visibilitats. La jornada no podrà ser amb protagonisme absolut del sol perquè igual que ahir els núvols baixos i les boirines faran començar la jornada poc radiant.   

Són les típiques boires de primavera que s’ocasionen amb el contrast del mar encara fred i la suavitat en les temperatures. I és per això que suposem que l’ambient quedarà bastant càlid, tant ara durant el matí com al migdia. Anirem dels 9-10 ºC matiners, als 23 ºC màxims.
A les poblacions més costaneres, que podran tenir l’efecte de les boires, ara, el matí, serà una mica menys suau però en general la sensació càlida serà ben evident. 

El pas de núvols alts i prims que enterenyinaran el cel no deixaran el protagonisme total del sol. I aquest resol serà la dinàmica que manarà tota la setmana i farà que sigui càlida i sense un rumb clar cap a l’estabilitat. 

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Clàudia Crehuet: “Amb la trobada d’autocaravanes volem promocionar el nostre entorn natural”

Aquest cap de setmana Santa Cristina d'Aro acull una trobada d'autocaravanes. L'objectiu és donar a conèixer el municipi i contribuir a la dinamització comercial i turística.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -