23.6 C
Pals
Diumenge, 16 juny 2024
- Publicitat -

Intervals de núvols i risc de nous ruixats

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

La primavera és una època de temps canviant i bona mostra en va ser el temps d’ahir, quan vam passar dels núvols del matí, al temps fins i tot assolellat al litoral del Baix Empordà, però després vam tenir una tarda de tempestes que van tenir una afectació pluviomètrica irregular. Hi va haver llocs del Baix Empordà on gairebé no va ploure (de 3 a 5 mm), però en canvi a la Bisbal d’Empordà, a Verges, Begur i la Tallada d’Empordà la pluja va deixar entre 15 i 20 mm, a més a més caiguts en molt poca estona i sovint acompanyats per calamarsa. 

Aquest dimecres el dia comença amb força nuvolositat i de fet avui pot ploure ja al matí, en general algun plugim feble. Novament serà entre migdia i tarda quan creixaran tempestes a l’interior de Girona i aquestes eventualment ens poden afectar durant la segona meitat del dia amb una afectació irregular i d’abast local. Pel què fa a la temperatura el termòmetre anirà dels 9-11 ºC de mínima i fins als 20-22 ºC de màxima.

Demà en general més clarianes i estones de sol al matí amb el creixement d’algunes nuvolades de tarda, però menys probabilit de pluja.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Disfrutar – inside the World’s Best Restaurant

Acclaimed head chef Eduard Xatruch shares secrets behind Barcelona’s culinary masterpiece
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -