16.8 C
Pals
Dimarts, 22 octubre 2024
- Publicitat -spot_img

Núvols, plugims i ambient fresc per l’època de l’any

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Aquest dimecres continua la situació d’inestabiltiat amb cel ennuvolat, pluja en general de caràcter feble i un ambient fresc per l’època de l’any amb una temperatura mínima entre els 12 i 14 ºC i una màxima que quedarà entre els 19 i 21 ºC al Baix Empordà.

Hi ha risc de pluja o plugim ja des del matí i pot ploure en qualsevol franja horaria, però es tractarà de pluja feble amb acumulacions entre minses i poc abundants. De cara a la tarda la pluja pot ser més extensa i localment anar acompanyada d’algun ruixat tempestuós.

Demà primera meitat del dia encara amb cel entre mig i força ennuvolat, sense descartar quatre gotes o algun breu ruixat residual. La tendència serà a una segona meitat del dia amb més clarianes i ullades de sol amb vent de component sud que a la tarda bufarà amb cops de 40 a 50 km/h. Dijous l’ambient serà fresc, especialment al matí, si bé la temperatura començarà a recuperar-se progressivament amb valors màxims de fins a 25 ºC.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Mor Paul Di’Anno, l’exvocalista dels Iron Maiden, als 66 anys

Paul Di’Anno ha mort als 66 anys després d’uns anys on arrossegava problemes de salut, que el van deixar en cadira de rodes. El músic va ser vocalista de Iron Maiden en els dos primers discs. Posteriorment va actuar amb Battlezone i Killers, i també va realitzar nombrosos llançaments en solitari o col·laborant amb altres
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -