14.4 C
Pals
Divendres, 29 març 2024
- Publicitat -

Temps inestable amb pluja, cel cobert, vent i mala mar

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Un canvi de temps que fa dies que es va gestant avui prèn la seva part més productiva a la nostra zona del Baix Empordà. Es tracta d’una baixa mediterrània que enviarà vents humits de llevant i que afavorirà el temps plujós i poc càlid, tot i que no gaire fred.

El cel serà pràcticament cobert tot el dia i el temps serà inestable i insegur, amb ruixats que prioritzaran el matí i ens donaran una tarda amb més obertura de clarianes, però amb el risc de pluja encara molt evident. Seran quantitats de pluja moderades que podran acumular entre 20 i 30 l/m2.

També hem d’informar que el Servei Meteorològic de Catalunya té emès un avís per estat de la mar, a la zona de la nostra costa empordanesa, per onades que podran superar els 2.50 metres d’alçada i amb notable mar de fons de component est.

L’ambient, tot i poc assolellat, no serà fred i anirem dels 10 ºC minims a la comarca, als quasi 16 ºC màxims. Per demà divendres el temps es moderarà i podrà sortir el sol i per dissabte, diada de Sant Jordi el dia semblaria que tindrà ganes de ruixats aleatoris en temps i quantitat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Palafrugell celebrarà el tradicional Vot de la Vila el dilluns de Pasqua

Fotografia del far de Sant Sebastià | Ajuntament de Palafrugell El proper Dilluns de Pasqua, 1 d’abril, se celebrarà la...
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -