20.3 C
Pals
Divendres, 27 maig 2022
- Publicitat -

Temps variable encara amb forces núvols, però algunes clarianes

[rt_reading_time label="Temps de lectura:" postfix="minuts" postfix_singular="minut"]
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Seguim amb previsió de temps varible que cada vegada més ens farà parlar de dies inestables  i no tan de dies plujosos. Mica en mica el cel podrà obrir-se i avui podem parlar d’una jornada que, tot i la nuvolositat, no serà plujosa. Tot i això, no farem net del tot, i encara potser no tindrem la sort de poder veure el sol.

El lleuger canvi en la previsió respecte a ahir és la disminució del risc de pluja. I també que a partir de demà les clarianes seran més freqüents, i es podran combinar els núvols amb estones de més sol.

L’estat de la mar tornarà a ser notícia avui i tindrem maregassa a tota la costa baix empordanesa, amb vent de llevant que bufarà moderat i provocarà també mar de fons de component est. Aquesta situació també s’allargarà a demà dimecres, tot i que al al final del dia disminuirà el factor de risc.

Avui les temperatures seran amb una mica més d’amplitud que les d’ahir: anirem dels 7-9 graus mínims als quasi 15 màxims.

La primavera variable comença a entrar al joc de la meteorologia, com ha de ser. I la previsió seguirà amb aquesta tònica inestable i poc definida. Fins i tot, semblaria que tot i la millora que ens portaran els propers dies, ja tenim un altre episodi preparat per afectar-nos amb noves precipitacions.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

El Baix Empordà planifica la temporada de prevenció d’incendis forestals

Davant l'elevat risc d'incendi previst per aquest estiu, representants del Consell Comarcal del Baix Empordà, dels municipis de la comarca i dels cossos d'emergència s'han trobat per tractar la prevenció d'incendis.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -