18.5 C
Pals
Dissabte, 20 abril 2024
- Publicitat -

Sol i nuvolades que poden originar tempestes al Baix Empordà

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Divendres, tot i començar en general assolellat, presentarà un estat del cel variable amb el creixement de nuvolades convectives, que localment poden deixar ruixats en forma de tempesta entre migdia i tarda.  El Servei Meteorològic de Catalunya ha activat un avís de perill al Baix Empordà (en el seu llindar més baix de probabilitat) per intensitat de pluja que pugui localitzadament superar els 20 mm/h.

Dissabte s’imposa el temps assolellat, amb vent de component sud a la tarda que bufarà amb cops entre 30 i 40 km/h i provocarà maror a la costa. El termòmetre es mourà entre els 17 ºC de mínima  i els 30 ºC de màxima.

Diumenge el sol continuarà tenint força presència, si més no durant la primera meitat del dia. Cap al vespre i nit l’arribada d’un sistema frontal portarà un petit descens de la temperatura i inestabilitat que propiciarà la formació de tempestes.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La mare del nen assassinat a Bellcaire d’Empordà té amnèsia posttraumàtica, però recorda no poder ajudar-lo

Els sanitaris que van atendre la dona, que han declarat als jutjats aquest divendres, apunten que les lesions van posar en risc la vida de la mare.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -