16.4 C
Pals
Divendres, 26 abril 2024
- Publicitat -

Pluja i ambient de plena tardor

Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Dijous que serà amb components de tardor avançada. Avui la jornada es presenta grisa i plujosa. Tindrem un dia molt inestable, un dijous de cel cobert, amb pluja que serà protagonista a qualsevol hora. Serà pluja general, a la nostra comarca, i que pot venir acompanyada amb forta intensitat i tempestes. I així ho adverteix l’avís del Servei Meteorològic de Catalunya per tot el dia d’avui, al Baix Empordà. Aquest avís informa de pluja que podrà acumular, localment més de 20 mm en 30 minuts.

De fet la pluja ja ha sigut intensa la passada nit a punts de la meitat nord del Baix Empordà, superant els 20 mm en mitja hora a la Tallada d’Empordà i acumulant més de 40 mm entre la nit i matinada.

A Torroella de Montgrí i Verges la pluja també ha superat els 40 mm.

Amb un dia que serà plujós i sense insolació, la jornada quedarà amb temperatures de tardor freda, sobretot pel què fa a la temperatura màxima que en prou feines podrà pujar més dels 19 ºC. La mínima estarà propera als 11-13 ºC.

Així doncs, paraigua a punt per sortir al carrer. I una peça que abrigui una mica més que la que hem fet servir els anteriors matins. Tot això, esperant recuperar estabilitat i temperatures durant el cap de setmana que s’acosta.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

La Travessia Terra de Mar de Palamós comptarà amb una prova federada en l’edició d’enguany

La travessia de Palamós comptarà amb dues distàncies de 2.500 metres, que es podrà disputar com a prova federada i de 1.000 metres, en categoria popular.
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -