16.4 C
Pals
Divendres, 10 maig 2024
- Publicitat -

Primera setmana d’agost amb calor a ratlla

Albert Aparicio
Albert Aparicio
Graduat en Física i Màster en Meteorologia. Observador meteorològic de la XOM (meteocat) a Palafrugell.
Temps de lectura: < 1 minut
- Publicitat -spot_img
- Publicitat -

Temps de dilluns amb força sol tot i la presència d’alguns intervals de núvols que a estones deixaran un cel parcialment ennuvolat.
A la temperatura màxima li costarà assolir els 30 ºC i la mínima quedarà al voltant dels 18 ºC. El vent aquest matí bufa fluix de component nord i reduirà lleugerament la xafogor les primeres hores del dia, però a la tarda el vent serà més humit de component sud.

A la costa mar agitada al matí amb maror, onades entre mig i un metre d’altura i precaució amb la mar de fons de component nord. A la tarda tendència a millorar l’estat marítim.
Demà comença l’agost amb una temperatura continguda, i un cel variable amb increment de la inestabilitat que pot deixar algun ruixat dispers a tarda. Dimecres ambient calorós amb pujada transitòria de la temperatura, perquè entre dijous i divendres poca o gens de calor amb temperatura a ratlla i cel més ennuvolat.

- Publicitat -
- Publicitat -
- Publicitat -

Pol Oñate: “Per nosaltres ‘Ritmo Sakral’ és un viatge cap al poder personal que et canvia per dins”

L’Auditori -Espai Ter serà l’escenari aquest dissabte 11 de maig a les 21 h de l’estrena del projecte 'Ritmo Sakral', un espectacle interdisciplinari on conflueixen la música de Bach, el folklore, l’electrònica, la dramatúrgia, els efectes visuals i una DJ Aromàtica.
- Publicitat -
- Publicitat -

Altres notícies

- Publicitat -